Träning!


I förrgår åkte jag till gymmet och träna. Skönt var det.. Igår var jag på mötet och skrev in mig på Må bättre. Så nu blir det hård träning så att man hinner gå ner i vikt före sommaren. Plus att jag vill bli starkare och piggare.  Ett år framåt har jag gymkortet.. Det var inte billigt men måste börja träna..

Pratade med min syster för ett tag sen och hon mår inte speciellt bra just nu. Hon känner sig ensam. Vi bor så långt ifrån varandra så man kan inte träffas så ofta. Jag vill att hon ska veta att hon är i mina tankar hela tiden. Jag känner mig också ensam utan henne och dom andra syskon..

Jag är så lycklig över att jag fått så underbara syskon som jag älskar av hela mitt hjärta. Finns inget som kan ersätta dom..

Igår ringde jag runt till alla sjukhus jag har varit på och bett dom skicka alla mina jounaler hem till mig, plus mina röntgen bilder.. Så dom kommer inom några dagar.. Tar dom bästa med mig till läkarbesök och visar dom. Kanske dom börjar förstå efter det..

Men nu orkar jag tyvärr inte skriva nå mera. Jag ska dricka lite kaffe, sen vila en stund innan barnen kommer hem..

 

Puss&Kram

3 kommentarer

  1. Comment by Sara on 14 mars 2013 0:26

    Åh vad bra du är! Fortsätt kämpa!

  2. Comment by Alexsandra on 31 mars 2013 17:58

    Fin blogg! :)

  3. Comment by brytenvinge on 10 april 2013 9:03

    Tack :)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu