Fest!


Då fortsätter jag skriver om fester i Finland.Det hände massa med pinsamma saker när jag var ute och festa med alla kompisar.

Jag fick ju tappa mig själv så det var lätt hänt att man kissade på sig.Plus att jag inte hade nån känsel i kissblåsan. Såklart var jag tvungen att glömma bort att gå på toa när jag hade druckit så kissade jag på mig när vi var ute på baren. Pinsamt.Och det hände varje gång. Min kompis till mig fyllde 30 år, dom hade hyrt en stuga precis bredvid baren. Jag och min kompis åkte dit och festade och hade kul. Sen gick alla till baren och jag var lite små kär i den som fyllde år. Och han tyckte om mig med. Vi umgicks hela kvällen och jag dansade och sånt.Sen märkte jag att jag hade kissat på mig. Berättade till min syster det och han killen fick också veta. Jag sa till dom att jag ville åka hem. Och tänkte göra det också. Då viskade min syster i mitt öra att hon skulle också kissa på sig om jag stannade kvar och inte åkte hem. Ja,då gick vi mot stugan igen då och lite längre bort från stugan sa min syster att nu har jag kissat på mig..Haha jag började skratta men ändå hade jag svårt att tro på henne men sen visade hon att hon hade gjort det. Älskar min syster.Hur många syskon gör så.? Det är säkert inte många. Vi kom till stugan hängde jag upp mina byxor på torkning och vi snodde massa öl från alla.Sen gick jag och la mig i sängen och hade 3 öl under kudden. :) Då kom folk till stugan och en kille kom och fråga vems byxor hängde på toa, då sa min syster att det var hennes..Hallå hon hade ju sina byxor på sig, fattade han inte det..Pinsamt tyckte jag att det var. Och tyckte att det var jobbigt att ha kissat på sig jämt när det hände. Men skönt att inte folk märkte det.

Efter den festen började jag ha blöja på mig varenda gång jag gick ut. Och var tvungen att ha såna kläder så att inte syndes..Men det gick bra till slut. Kul var det att festa med folk och så,men tråkigt att jag ville åka hem jämt efter festen för varje natt kissade jag också på mig eftersom jag kunde inte hålla mig och kunde inte känna att jag var nödig. En gång var jag på väg till en fest med min syster och hon blev lite sur på mig eftersom jag ville hem.Dom lämnade mig kvar mitt i ute ingenstans och fick ringa killen som jag tyckte om och fråga om han kunde hämta mig och det gjorde han. Men anledningen till att jag ville hem var att jag fick sån magknip så jag inte klarade av att festa.Hade så fruktansvärt ont i magen. När jag kom hem,fick jag sätta mig på toa.Skönt var det efteråt.

Såna problem hade jag efter den där olyckan. Och det var inte alls kul.TAck och lov så märkte ingen det.Så man slapp skämmas..Kanske dom hade förstått om jag hade berättat men tyckte att det var för pinsamt så stuntade jag i det..Jag hade svårt att dejta också pga att jag var rädd att det skulle hända små olyckor..Men det har blivit lite bättre nu. Kommer att skriva om allt. Om någon tycker att det är tråkigt att läsa så låt bli. Jag skriver bara för att vill skriva om det så jag får ut allting..Jag skrev mycket i dagbok förut men nu är jag dålig på det så det är skönt att ha en blogg som man skriva..

Nu ska jag ta hand om mina busiga ungar..Och dricka lite kaffe

Ha en bra dag

Puss&Kram

1 Comment(s)

  1. Comment by GoldenTabs on 8 januari 2018 0:34

    dpd0gI https://goldentabs.com/

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu