Gravid!


Nu ska jag fortsätta att skriva om vad som hände efter att han började sova hemma hos mig.

Vi umgick jämt. Vi bråkade aldrig i början. Det tog lång tid innan vi vart osams med varandra. Vi festade och hade kul tillsammans. Vi åkte ofta och fiska och åkte runt med bilen. Jag hade hunnit säga upp min lägenhet, eftersom jag hade tänkt mig att flytta till Finland. I Finland bor mina syskon och alla kompisar.

Jag åkte på kryssning då jag och min syster hade planerat det.Den killen jag dejtade i Finland var med på kryssning. Där hände lite saker med den där killen. Jag tyckte ju ganska mycket om honom och killen från Sverige..Jag hade ingen känsel i underlivet heller och jag låg med den där killen från Finland. Det var ganska trevlig kryssning..

Jag hade kommit hem och fortsatt att träffa svenska killen. Jag ville se hur våran relation skulle fungera. Jag hade inte bestämt mig än hur jag ville ha det. Om jag ville flytta till Finland och vara tillsammans med finska killen eller stanna i Sverige och vara tillsammans med svenska killen. Jag var så osäker på vad jag ville och om det skulle fungera. Jag var också orolig för mina skador och hur det skulle påverka relationerna..Vi hade jätte mysiga stunder tillsammans. Han lagade mat till mig och var ganska romantisk..

I maj kände jag mig konstig. Jag gick till apoteket och köpte graviditetstest och det visade positivt. Alltså var jag gravid. Jag väntade på killen eftersom han jobbade och när han kom hem till mig berättade jag att jag hade blivit gravid. Han blev ganska glad men sen berättade jag om den där finska killen och att det kunde vara hans. Jag var inte helt säker. Efter en vecka gick vi till mödravården och då sa dom ungefär tiden då jag blev gravid och det var så som jag hade hoppats på. Det var killens som var alltid hemma hos mig.Socialen var på mig och hade hotat med massa saker. Att om jag hade dåligt inkomst skulle jag inte få behålla barnet och så.Jävla idioter. Då kände jag mig stressad och visste inte vad jag skulle göra. Kände mig nere..

Till slut hade jag och killen pratat med varandra och kom överens att göra abort. Jag ville det eftersom sos hotade mig med såna saker.

När jag hade gjort aborten mådde jag skit. Det var det värsta jag varit med om. Man gör bara inte så mot barn, kände jag. Då tänkte jag att jag skulle aldrig mer göra om det.

Då var det sommar med massa skoj. Jag blev av med min lägenhet eftersom jag hade sagt upp den och fick flytta hem till den där killen.Socialen kom på att vi var tillsammans så jag fick inga pengar därifrån.Jag hade ingen inkomst alls och killen jobbade så han fick försörja mig.Det tyckte iallafall sos att han skulle göra. Det gjorde han också.Sen mot hösten paddlade vi med kanoter till en ö. Vi fiskade,drack och grillade och sov över i  vindskyddet.Vi hade jätte skoj.. När jag hade druckit lite så spydde jag.Då slängde jag ur mig att jag måste vara gravid.Det trodde ju ingen.. Det var kallt på morgonen när vi vaknade. När vi hade blivit lite piggare, paddlade vi tillbaka.

Jag gjorde graviditetstest igen några dagar efter att vi hade kommit hem.

Det visade sig att jag hade rätt! Jag var gravid igen!HÄRLIGT!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu