Fortsättning från den sista inlägget!


Jag blev väldigt glad över resultatet. Jag var gravid igen. Kunde inte fatta det först. Killen min blev glad över det och vi bestämde oss för att behålla barnet som jag sa tidigare att det inte skulle bli nån abort nå mera. Jag berättade inte till mamma att jag var gravid. Hon hade 40 års fest och jag skulle åka hem till henne och fira. Den dagen gick jag fram till mamma och sa att grattis mormor. Hon förstog inte direkt men när hon fattade det så blev hon nog glad och orolig samtidigt. Jag hade varit med om den hemska olyckan och mamma visste inte hur allting skulle fungera pga skadorna som jag har.Jag var nog också lite orolig hur förlossningen skulle gå. Pappa blev också glad över att få ett barnbarn.

Vi bodde i ett höghus på tredje våningen och det skulle inte funka när barnet kom så vi började kolla efter en ny lägenhet. Vi hittade en nära byn och den lägenheten var längst ner så det passade oss perfekt. Jag kan ju inte bära vagnen upp eller barnet upp för flera våningar så därför var det bättre att skaffa en längre ner.

Vi flyttade dit och fick ordning på allting.Jag gick till mödravården och fick gå på specialmödravården för att prata om förlossningen. Jag ville inte prova föda naturlig väg så vi bestämde oss för att göra kejsarsnitt istället. Den dumma barnmorska på specialmödravården sa att jag kanske aldrig mer kommer att få barn pga att jag gör abort men då sa jag åt henne men då är det väl så. Allting har en mening tycker jag i alla fall..

Kejsarsnittet skulle bli den 27 april. Tiden gick ganska snabbt och magen växte snabbt.

Det var dags att åka till Falun. Jag fick inte varken dricka eller äta efter 12 på natten före operationen.Inte röka heller. Jag kunde låta bli att dricka och äta men jag rökte faktiskt på vägen till Falun pga att jag var så nervös.Jag visste att jag skulle bli mamma den dagen så det gjorde mig jätte nervös och glad samtidigt.

Vid 12 tiden fick jag min tur.Det var dags för operation.Killen fick följa med mig in i operationsalen tills dom hade sövt mig. Nästa gång jag vaknade sa jag åt en som jobbade där att hämta min kille och mitt barn. Då såg jag den vackra lilla flickan. Var hon verklingen min tänkte jag. När jag fick henne bredvid mig och försökte amma henne så somnade jag igen. Senare kom mamma dit. Det var skönt att ha henne där. Hon följde min kille hem senare den dagen och var hemma hos oss några dagar.

Jag fick stanna kvar några dagar till.Folk kom och hälsa på oss..

När vi kom hem blingade det på dörren. Då var det några som kom förbi för att få träffa min underbara dotter.

Hon var lugn,snäll och duktig på att sova. Perfekt bebis. <3

Första tiden gick fort. Augusti flyttade vi igen.Jag och min sambo köpte ett hus. Det är mycket bättre än lägenhet.

Vi flyttade in i slutet av augusti……..

Berättar mer senare!

Puss&Kram

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu