Hej alla!


Det var verkligen ett bra tag sen jag skrev sist, varit lite dålig på att uppdatera.. Bärbara datorn gick söder och massa annat, men nu hoppas jag att jag kommer i gång med skrivningen igen..

Jobbet som jag fick testa, passade inte mig, Blev väldigt trött och fick ont i ryggen fast jag bara jobbade 2 timmar om dagen. Tufft var det, så jag slutade efter 3 veckor. Jag känner nu att jag kommer nog inte palla jobba så mycket i mitt liv. Ryggen har blivit värre. Nacken och hela ryggen har börjat krångla mer nu, men har fått tid till specialister då får dom undersöka mig ordentligt och kolla att jag inte har mer skador som tillkommit nu efter åt..

Allt är bara skit just nu. Familjelivet och allt. Sjuk var och varannan vecka, har liksom inte tid att ta hand om mig sig pga att jag måste ta hand om alla andra.. En frisk människa skulle inte ens klara av det som jag måste klara av. Alla ställer krav på mig..

Har också kommit på en nyårslöfte som är : Jag ska inte vara snäll mot dom som inte förtjäna det för då får jag bara skit. Som hände igår, hade lånat pengar till en som behövde pengar till hyra och det var ett år sedan. Sen gick han och gifte sig så drog vi bort nästan allt som bröllopspresent men när det blir tuuft för mig och barnen då jag verkligen behöver pengar och vill ha allt tillbaks, ja vad får jag för det! Bara massa skit. Är det tacken för allt. Hatar falska människor och såna som inte kan bete sig.. Vet inte längre vad jag ska göra.?!

Sen har jag en kille som spelar bort alla pengar varenda månad nästan,Ja han köper mat så att vi klarar oss men sen då? Inte mycket pengar kvar.. Massa nya skulder, och för det får jag också skulden..Att allt är mitt fel fast jag försöker och kämpar att allt ska lösa sig för det bästa sättet. Hur mycket ska man ta? Vill allra helst att barnen ska få allt som alla andra barn får, göra massa roliga saker och sånt men det har man inte råd med pga deras pappas spelande. Nog med det nu.

Nu har jag fått skriva lite hur jag tycker och tänker och vad jag går genom just nu och för tillfället känner jag att det var skönt att få skriva ner allt..

Ha en bra fortsättning alla som läser min blogg..

Nu ska jag ta och städa lite efter ungarna..

Puss&Kram

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu