Helg och en tråkig måndag


Fredag morgon när jag slog upp ögonen kände jag, att den här skulle bli en bra dag. Jag gick upp med barnen , då yngsta skulle till dagis och jag skulle följa med. Vi åkte dit till klockan 9. Jag fick vara med en liten stund och sedan fick jag gå undan och kolla hur min dotter skulle reagera. Hon grät först, men så fort jag stängde ytterdörren , vart hon tyst och sprang i väg och lekte. Jag fick sitta 40 minuter i personalrummet. Tiden gick ganska fort, då jag hade med mig min mobil.Klockan 10 kom jag tillbaks för att hämta henne. Hon var så glad över att se mig. Vi klädde på oss och åkte hem.

Hemma satte jag på en kanna kaffe och efter det satte jag mig i soffan och kollade runt på internet. Jag hittade ett par linser som jag beställde eftersom jag ville ha ljus blåa ögon.

Sen vände dagen upp och ner. Jag och min sambo började bråka om en liten sak som sen blev stort. Bara om töntiga saker.. Då kände jag att jag fick nog och gjorde slut med honom. Jag tänkte då att denna dagen var förstört helt.

En liten sak gjorde min dag lite bättre. Det var då telefonen ringde , då min vän skulle fråga om vi skulle dricka lite ikväll. Jag kände att jag behövde komma hemifrån och träffa min bästa vän. Då kände jag att denna kväll kan bli rolig..

Klockan 7 på kvällen åkte jag hem till henne och vi satt och drack lite och pratade massa skit. Efter en timme gick vi hem till en killkompis. Där satt vi tills det var dag att gå till baren.. Jag ville hem vi 11 tiden på kvällen men stannade ändå kvar för mina vänners skull. Resten av kvällen hade jag trevligt..

På lördagen och söndagen hade vi inte blivit sams med pojkvännen.

Hans bror skrev sms till mig i lördags efter att jag hade bett honom betala tillbaka sin skuld till mig, men vad fick jag tillbaka. Bara skit.. Så mitt nyårslöfte är att inte vara snäll mot personer som inte förtjänar det.

Måndag blev det ännu inte tillsammans med sambon eller vad man kan kalla honom för.. Barnen åkte till dagis och efter att vi hade hämtat yngsta från dagis började jag laga mat. Det blev wokgrönsaker och kyckling..Gott.. Resten av dagen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt..

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, men skriver mer någon annan dag..

 

Puss&Kram

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu