Ingen ork!


Nu kände jag igen att jag måste skriva.Jag måste få ut lite saker.. Älskar att skriva det jag känner inom mig. Det jag vill ha sagt men kan inte.

Jag är trött exakt hela tiden,känns som man skulle kunna sova i evighet. Jag vill inte vara så här trött för istället skulle jag vilja göra så mycket annat men har inte ork så att det räcker till.. Jag vill bli av med tröttheten. Har någon nån ide hur man blir mycket piggare.. Jag vet att min kropp behöver vila eftersom jag har den skadan jag har och med åren blir jag bara tröttare och det vill jag inte. Min sambo förstår inte det att jag är trött och kan inte göra nånting åt det. Jag blir så arg eftersom ingen förstår att jag vill bli pigg och vill göra saker andra kan men tröttheten begränsar det. Alla säger att jag är bara lat men det är inte så. Hatar ordet LAT.. Finns det någon där ute som känner likadant att man är trött hela tiden,har ingen ork till någonting..? Hoppas denna sommaren kan komma med energi till allt.. Jag skulle bli så glad om jag slapp vara så trött människa som jag är..

Varför kan ingen förstå mig.? Vad måste jag göra för att få människorna runt om mig att förstå hur jag känner..?

Förlåt alla som läser detta för gnället men ibland måste man säga hur man känner och jag känner mig trött och deppig pga tröttheten.Och samtidigt arg eftersom ingen förstår.!

NU känns det lite bättre.. :) Idag ska jag försöka orka träna,måste göra det.!

Men nu går jag och tittar till maten och barnen kommer från dagis alldeles snart så ha en bra dag alla ni som läser min blogg.. :) Ni kan skriva om ni har ideer hur man blir piggare och vill hjälpa mig med att bli pigg.. :D det skulle uppskattas..

Puss&Kram

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu