Glad midsommar alla!


Kommer perioder, då jag skriver mindre och nu på ett tag har jag inte skrivit något.. Min syster har varit här i en månad typ och sista veckan var hennes barn här med.. I tisdags var vi till Furuvik med alla barn. Vi hade hyrt stuga över en natt.. Trevligt hade vi.. Lite stressigt bara, men ni kan tänka er 4 st barn som är under 4 år.. :) Sista dagen i Furuvik satt jag i rollstol pga att jag inte orkade gå så mycket den dagen.. Jag hade inga krafter i benen..

Midsommar firade vi med en bra kompis som gifte sig. Helt underbart var det att få dela deras glädje. Fulla vart vi också på kvällen.. :) Hahaha.. I natt åkte min syster och hennes barn tillbaks till Finland.. :( Saknar henne redan..

 

Nu sitter jag i soffan i min ensamhet och skriver medans jag väntar på min kille ska komma hem. Nyduschat och tända ljus.. ;) Hahaha.. Ja ja, har trevlig kväll alla. Det ska jag ha hoppas jag.. :P

Älskar min Familj över allt annat på denna jorden <3 Mycket kärlek i luften just nu känns det som.(Kan vara pga att vännerna gifte sig så det smittas,deras kärlek:P). Pirrar i hela kroppen som man hade fjärilar i magen. Kommer såna tider ibland fortfarande..Härligt.. Det var länge sen vi var ensamma våran familj. Alltid någon som sovit över.

Puss & Kram

???????????????????????????????????

 

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu