Ett tag sedan


Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen.. Nu känner jag att det är dags att uppdatera lite vad som hänt sen sist.

Under sommaren har vi varit på semester.Vi var till Kolmården med familjen och hade precis dagen före fått rollstolen hem, så det underlättade ju hela resan. Jag kan ju inte gå så långt utan att få sätta mig i mellan åt och vila..  Oftast då brukar jag bli grinig och det är väl inte så roligt för andra om en är grinig och trött.. Vi hade hyrt stuga och det var fint område. Jag vill gärna åka dit nån annan gång också. Rekommenderar det till dom som har barn och vill åka på semester i Kolmården. Googla då Kolmården stugor, stuga Granen heter det..:)Finns leksaker till barnen och gungor utomhus,grillplats och mysigt ställe.. Vi var i Kolmården i två dagar. Barnen älskade att vara där.. Min pappa var också med.. :) .

 

Nu börjar också hända massa saker för min skada.Dom utreder om jag kommer att kunna jobba och om jag kan få bidrag till körkort genom försäkringskassan pga låga inkomster. Sen håller jag på att göra en skadeanmälan om en vårdfel som hände då , jag låg på sjukhuset för 5 år sedan. Kanske har kunnat fått bestående men för det misstaget dom gjorde.. Hoppas att det går genom. :)

Har nu planerat att åka utomlands om allting går som planerat.. :) Måste också åka till Finland och hjälpa min syster.. Mycket på gång just nu.. :D

Skulle ni vilja se hur jag ser ut i verkligheten? Om jag får många Ja svar så lägger jag ut en bild på mig annars är jag hemlig.:)

Haha, ja men nu ska jag ta och ringa min syster och kolla vad hon håller på med just nu..

Njut av varje sekund,aldrig vet man när det är ens sista dag.. Älskar livet och njuter själv av varje ögonblick.(både positiva och negativa) ;)

HA DE BÄST ALLA NI LÄSARE ;)

 

Puss och Kram

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu