Lugn kväll..


Den här dagen har varit ganska lugn.. Barnen har inte röjt lika mycket så är lite piggare idag. Jag har varit så trött då jag är inte långt i gången med graviditeten och brukar bli det i början.. Hatar dom första 3 månader innan det vänder till det bättre utan illamående och trötthet.. Killen min är på jobbet och slutar vid 10 tiden ikväll. Då hoppas jag att barnen sover så vi kan lägga oss och kolla på en film tillsammans.

Om två veckor är det begravning då jag måste ta mig till Småland. Skönt att se alla släktingar som jag inte sett på länge och skönt att kunna finnas där för dom.. Man ska vara rädd om dom man bryr sig om. Säga till dom dagligen att man älskar dom och vad dom betyder för en eftersom en dag kan det vara försent. Livet är för kort att skjuta på saker.. Lev i nuet och fånga dagen.. Lev dagen som den vore den sista.. Det har jag lärt mig. Saknar min Farbror. Han vart bara 32 år.. Tråkigt att jag missade 14 år från hans liv men hann träffas några gånger innan han gick bort… Kommer alltid att minnas han. Han var den som fick mig att skratta jämt..:)

Ja nu har jag skrivit lite i alla fall.. Ska in och mysa med mina små hjärtan och kolla på djugelboken :) Ha det bra alla..

 

PUSS & KRAM

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu