Magsjuka!


igår natt vaknade jag av att yngsta dottern fick magsjuka.. Jag fick inte sova så många timmar den natten.. Själv har jag klarat mig än så länge och min äldsta dotter med och hoppas att vi inte får det heller.. Usch hatar magsjuka.. Det lär väl märkas senast imorgon om vi blivit smittade..  Idag har det varit lite lugnare, då jag försökt städa och tvätta lite.. Nu vilar barnen så jag passade på och lägga mig i sängen och skriva lite.. När dom vaknat så ska vi gå ut och leka i snön en stund så dom inte är så rastlösa som dom är..Det är så tråkigt , då man har magsjuka så måste man stanna hemma och försöka hitta på något att göra och barnen blir så rastlösa då det inte finns så mycket att göra inomhus. Försöka ta sig ut en liten stund i alla fall och sen in och dricka lite varm choklad.. Sambon jobbar, så ringde han att han skulle köpa med sig grejer till tacos.. Så ikväll blir det tacos och mys med familjen..

Roliga nyheter för mig i alla fall.. Mamma skulle flytta närmare mig .. Jag får umgås med henne lite oftare och kanske få tillbaks den relationen som vi en gång hade.. :)

Farbrors begravning blir den 27: de så då måste man ut och resa lite.. Ska åka ner till Småland.. Skönt att få träffa hela släkten igen..Det var länge sedan.. Fast under tråkiga omständigheter.. Men men …

Har funderat på att sluta röka och dricka kaffe om det går.. varje gång jag röker eller dricker kaffe så blir jag illamående.. Bebisen bestämmer väl att jag ska sluta med sån skit.. :D Kanske borde lyssna på det…

Ja ja men nu ska jag ta och passa på att vila en liten stund, då barnen vilar.. Ha de gott allihopa..

 

PUSS & KRAM

 

YouTube Preview Image

Vi ses Farbror igen någon gång <3

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu