Gravid igen!


Det var en månad sedan jag fick reda på att jag var gravid igen.. Jag har tänkt över saker om jag skulle behålla barnet eller inte men till slut bestämde jag för att behålla barnet.. Jag pratade med läkaren och kolla att allting var okej, då dom sa sist att det kunde bli komplikationer.. Dom gjorde ultraljud och kollade på ärret. Ärret var tunt och kan spricka då jag får större mage om jag inte ta det lugnt.. Dom bestämde också att göra kejsarsnitt en månad innan och samtidigt operera bort livmoden då det finns så mycket risker för mig under graviditeten och vill inte att jag ska ha fler barn. Min man får ta ledigt från jobbet i några månader i sommar eftersom jag inte få lyfta tungt eller sånt.. Så han får ta hand om två prinsessor då.. :) Jag hoppas verkligen att jag slipper komplikationer den här gången.. För har jag inte gått genom tillräckligt med jobbiga saker i mitt liv så nån gång kan det väl gå bra, tycker jag.. Om det blir en pojke ska jag döpa han efter min farbror som gick bort. Jag saknar en bebismage och få känna sparkar.. Men det kommer snart..

 

Försöka åka till Finland slutet av den här månaden , då jag inte kan åka dit när magen blivit större eftersom det blir mer kontroller då..Då måste man passa på nu när man inte ha så stor mage än.. :)

Ska ta med mig barnen dit också , så dom får träffa sina kusiner.. Härligt att få umgås med sina syskon som man saknat så mycket och mosters älsklingar. <3

Nu ska jag ta lite frukost och dricka kaffe och se om jag blir piggare av det..

 

Puss& Kram

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu