Uppdatering


Det är så sällan jag skriver,  då det är så mycket som händer. Ett tidigare inlägg hade jag skrivit om vårdfel och att skulle göra en anmälan om de,  så nu är det gjort och fick även genom de.  Har även fått skadestånd fast det var mindre än jag trodde, så jag överklagade beslutet. För tycker att små summor för något som en annan har förstört pga av slarv är inte okej, då jag kommer ha men för livet. Plus att det kan leda till andra sjukdomar pga den skadan jag fick i Södertälje sjukhus. Förhoppningsvis får jag beslutet igen snart.

Har även ansökt handikapssersättning och lite sånt.

 

Sen en sak som gör mig väldigt ledsen och irriterad är sjukvården i dalarna. Jag har gått på rehab i fyra år nu och är i samma ställe fortfarande och trampar. Att ingenting går framåt. Får tjata,tjaffsa och allt med dom då dom inte gör saker. Dom ska igentligen hjälpa mig men känns inte som det då dom fråga sätter allt. Precis allt. Hade nog varit lättare att ha en skada om man borde i Stockholm då man haft bättre vård. Får själv leta fram svaret på mina frågor och funderingar. Som det där med vårdfel då jag hade frågat om det kan vara pga det jag fått urininkontinens men då sa dom nej.. Men dom hade fel då jag hittade en tidningsartikel där dom intervjuade såna som hade varit med om typ liknande händelse. En sköterska satt och sa saker som inte stämde så bad henne att dra. Ville inte ha någonting med henne att göra.  Det är lite läskigt att såna som hon får jobba med människor som kanske litar på henne och gör som hon säger, men kan bli allvarligt sjuka då hon bara pratar Skit..Ursäkta språket. Men blir irriterad..  Har bestämt mig att vara mer ärlig och säga ifrån. Det ska inte gå till så här i sjukvården.

 

Sen olyckan har jag fått kämpa för mina rättigheter,  fått bevisa att jag har mina problem och att dom ens kan frågasätta en som har ramlat från tredje våningen och krossat bäckenet.  Det fattar jag inte. Jag har det tufft redan med mina skador så behöver inte folk göra det värre för mig.. Fortsätter kämpa vidare..

 

 

 

Skriver lite mer senare ikväl..

 

 

PUSS OCH KRAM

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Nio Liv is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu